Over ons – Air2R – meer dan 35 jaar ervaring

Ontwerper Air2R

Doelstelling Air2R

Het leveren van kwaliteit producten voor een eerlijke prijs door samenwerking en delen van kennis, advies, levering, service en onderhoud.

Op zoek naar een betrouwbare en professionele partner op het gebied van luchtbehandeling? Zoek niet verder dan Air2R in Hoogvliet! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige luchtbehandelingsoplossingen voor verschillende industrieën en toepassingen.

Bij Air2R begrijpen we dat schone en gezonde lucht essentieel is voor de gezondheid en productiviteit van u, uw werknemers en de kwaliteit van uw producten. Daarom bieden wij een breed scala aan oplossingen op maat, van luchtbehandelingsunits tot filtersystemen en airsocks en luchtverdeelslangen. Onze oplossingen zijn niet alleen effectief, maar ook energiezuinig en kostenbesparend op de lange termijn.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche hebben wij de kennis en expertise om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun wensen en vereisten te begrijpen en bieden oplossingen die naadloos aansluiten bij hun behoeften.

Bij Air2R staat klanttevredenheid centraal. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning te bieden, van het eerste contact tot na de installatie. Onze technici zijn hoogopgeleid en gecertificeerd en staan altijd klaar om te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw luchtbehandelingsbehoeften, kies dan voor Air2R. Wij bieden hoogwaardige oplossingen, uitstekende service en ondersteuning en jarenlange ervaring en expertise. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw luchtbehandelingsdoelen te bereiken.

Eindklant

Als u de beste oplossing wilt voor het beschikbare budget, doe dan een beroep op Air2R.

Wij ontwerpen de beste oplossing, binnen uw budget.

De samenwerking met vele installateurs. leveranciers, adviseurs en de jarenlange ervaring verzekeren u ervan dat het eindresultaat naar wens is en dat u krijgt wat u verwacht voor de betaalde prijs.

Installateur

De samenwerking met jou als installateur zorgt ervoor dat we gezamenlijk een totaaloplossing kunnen aanbieden.

De producten van Air2R worden voor een eerlijke prijs ingekocht om gebruikt te worden in jou projecten. 

Air2R werkt met nationale en internationale leveranciers op het gebied van HVAC/R.

Adviseur

De toegevoegde waarde van Air2R  is de jarenlange ervaring, een uitgebreid netwerk en het inzien van win-win situaties voor professionals op het gebied van HVAC/R. 

Door de koppeling van de netwerken het maximale rendement behalen.

Als adviseur wordt je betrokken bij de projecten als er externe expertise nodig is.

Leverancier

In de projecten werken we met vooraanstaande leveranciers op alle gebieden. Daarmee de kwaliteit en continuïteit waarborgend voor het de eindklant die zeker is van een goed werkend systeem en goede support.

Wil je als leverancier in de projecten worden betrokken dan kun je altijd contact met ons opnemen en kijken of er een win-win situatie geldt.

Gespecialiseerd in luchtverdeelslangen en airsocks

Een discipline waarin we in het bijzonder gespecialiseerd zijn is alles wat te maken heeft met airsocks en luchtverdeelslangen.

We adviseren, leveren, installeren, onderhouden en wassen de airsocks en luchtverdeelslangen. Voor meer informatie kunt gaan naar onze speciale website www.airsocks.tech.

 


Kom met ons in
Contact

%d bloggers liken dit: