F2A – Producent van luchtvolumeregelingen en akoestische oplossingen in de luchttechniek

Air2R-F2A-Logo

F2A werd 25 jaar geleden opgericht en is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van luchttechnische en akoestische oplossingen voor HVAC-professionals:

 • Original Equipment Manufacturers (OEM)
 • Aannemers
 • Distributeurs
 • Oplossingsintegratoren

F2A – Commercieel en technisch aanbod

Ons commercieel en technisch aanbod is gestructureerd rond 4 productlijnen, die elk hun bijdrage leveren aan de balans van een ventilatienetwerk: dempers en terugslagkleppen, splitters en geluiddempers, flexibele connectoren, warmtewisselaars en textiele kanalen.

Naast woonhuis en utiliteit toepassingen, stelt onze kennis van specifieke markten ons in staat om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden die zijn aangepast aan de eisen van onze klanten op de volgende gebieden:

 • Tunnel
 • Kerncentrale
 • Marine
 • Olie en gas
 • Industrieel proces
 • Clean rooms

F2A – Missie

Bijdragen aan het comfort en de veiligheid van mensen door de ontwikkeling van milieuvriendelijke en energiebesparende producten die bevorderlijk zijn voor de luchtkwaliteit.

F2A – Visie


Een fabrikant van wereldklasse zijn voor de levering van ventilatiecomponenten, behept met:

 • Het meest vooruitstrevende en aangepaste productassortiment, dat voldoet aan de eisen van onze klanten,
 • Gemotiveerde teams, die graag bijdragen aan het succes van hun bedrijf,
 • Een netwerk van partners, klanten en leveranciers die betrokken zijn bij het creëren van toegevoegde waarde.

F2A – Waarden

 • Kwaliteit – ISO 9001 en 140001 – gecertificeerd door erkende laboratoria, traceerbaarheid,
 • Innovatie – R & D-afdeling, technologische monitoring, regelgeving en normen geïntegreerd in ons proces, gebruik van hoogwaardige simulatietools,
 • Advies – Een toegewijd team, hulp bij het selecteren van de speciale apparatuur, een constante ondersteuning bij uw projecten.

Toezeggingen

Kwaliteitsbeleid

Kwaliteitswerk leveren is het vervullen van de verwachtingen van degenen die bijdragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf, dat wil zeggen onze klanten, leveranciers en ieder van ons.

Om dit te kunnen doen, moeten onze organisatie en processen door iedereen worden begrepen en gerespecteerd om efficiënt en voortdurend te verbeteren.

Het verzoek van de klant of collega begrijpen, aandacht schenken aan de juiste behandeling ervan door de gegevens te verzenden die nodig zijn voor de realisatie ervan, de onregelmatigheden identificeren om ze niet te herhalen: dit zijn de principes die een kwaliteitsorganisatie opbouwen, waarvan iedereen leert van ieders vooruitgang en waarvan het bedrijf groeit dankzij ieders kwaliteiten.

Verschillende eisen stellen ons in staat om ons kwaliteitsbewustzijn te beoordelen:

De eerste en meest zichtbare blijft de betrouwbaarheid van onze levertijden. De afgelopen jaren hebben vooruitgang geboekt om het te verbeteren tot meer dan 95%. Om op dit niveau te blijven, is een hoge professionaliteit vereist in al onze waarden, van de studie van de behoefte tot de verwerking van de bestelling en de levering ervan.

Ons werk wordt steeds veeleisender; normen en toepassingen worden steeds complexer. We doen er alles aan om op de best mogelijke manier te voldoen aan de technische specificaties van onze klanten door hen het best passende advies en producten te geven. Ons succes zal het resultaat zijn van het vermogen om de marktevolutie te volgen en ons vermogen om te innoveren.

Wij verzekeren de controle over onze producten en service, en dus het niet-kwaliteitsrato. Om dit te verminderen, hebben we de beste ontwerp- / fabricagetools; F2A-teams worden getraind voor hun gebruik, daarbij elk proces dat de volgorde van het werk bepaalt. Kortom: we weten wat we doen en wekken vertrouwen.

Milieubeleid

F2A, fabrikant van luchtbehandelingsapparatuur, verbindt zich met de ISO 14001-certificering om een ​​respectvolle ontwikkelingsstrategie van het milieu uit te voeren. De organisatie voldoet aan de regelgeving en binnen de kaders van het principe van continue verbetering.

Deze benadering is gebaseerd op bedrijfsprocessen geïdentificeerd met ISO 9001. De milieueffecten van deze processen worden gemeten in een voortdurende inspanning om vervuiling te voorkomen, risicobeheer en behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Onze eerste prioriteit is het ontwerpen van producten die onze klanten en onszelf een minimaal energieverbruik en optimalisatie van grondstoffen garanderen.

Daarbij besteden we bijzondere aandacht aan de beheersing van afval, inclusief de keuze van recyclebare materialen, het optimaliseren van onze verpakkingen. We vertrouwen op even bewuste leveranciers als wij om beter en beter te produceren.

Onze organisatie zorgt voor het beste verbruik voor de vervulling van haar activiteiten. Het is altijd voorstander van de meest milieupraktijken, zoals geautomatiseerde uitwisselingen om het papierverbruik te beperken, de controle van het energieverbruik van onze productiemachines, de optimalisatie van onze logistiek.

Onze tweede prioriteit is het minimaliseren van de risico’s voor onze medewerkers op basis van respect voor de geldende regelgeving en hen de veiligste werkomstandigheden te bieden.

U kunt onze certificaten downloaden:

Ontdek ons ​​nieuwe QSE-beleid:


OVER F2A | MARKTEN | PRODUCTEN