CALADAIR – Producent van HVAC apparatuur

Caladair-logo
Caladair logo

CALADAIR – kennis van verschillende markten | CALADAIR – Producent van HVAC apparatuur

 

CALADAIR INTERNATIONAL SA opereert sinds 1979 op het gebied van klimaattechniek als fabrikant van apparatuur en oplossingen voor ventilatie, luchtbehandelingsunits, airconditioning en koeltoepassingen.

Caladair onderneemt

Luisterend naar de markt, zijn klanten, zijn partners in ontwerpbureaus, managers en installateurs van bouwprojecten, werkt het CALADAIR INTERNATIONAL-team, dat bestaat uit 80 medewerkers, dagelijks aan een kwaliteitsaanpak, onderzoek en ontwikkeling, door zijn concept, technische en technologische synthese opgedeeld in onze drie expertise: HVAC, klimaat- en regelsystemen.

 

AIR2R-CALADAIR-BLUETECH

Caladair Bluetech™ Concept

Als speler op de HVAC-markt werken we al meer dan 30 jaar om oplossingen en antwoorden te bieden door middel van functies die gericht zijn op de toekomst. Deze benadering resulteert in apparatuur die bekend staat om hun efficiëntie.

BLUETECH ™

De verbintenis die onder meer in Frankrijk werd aangegaan door het milieu-akkoord van Grenelle, werd een realiteit die nu een vereiste is. Dit houdt in dat het energieverbruik in gebouwen aanzienlijk moet worden verminderd. Deze stelling komt dus tot uiting op Europees niveau met de ErP 2009/125 / EG-richtlijn die als doel stelt om in 2020 de CO2-uitstoot met 20% te verminderen. Op Frans niveau met de RT2012 thermische verordening die stelt dat het verbruik van primaire energie voor nieuwe gebouwen zou moeten dalen van gemiddeld 150 naar 50 kWhEP / m² / jaar. Dit doel, geïnitieerd door de Grenelle milieu-overeenkomst, heeft tot doel gebouwen met een laag energieverbruik te realiseren.

Investeringen in economische  oplossingen

Om aan deze eisen te voldoen, heeft CALADAIR aanzienlijke investeringen gedaan in het creëren van het BLUETECH ™ -concept. Dat weerspiegelt een technische benadering, een uitgesproken keuze om krachtige en efficiënte apparatuur en HVAC-systemen te ontwerpen die economische-oplossingen bieden.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat we 80% van onze tijd in een besloten ruimte leven. Deze omgeving neemt steeds meer ruimte in ons dagelijks leven in en impliceert een belangrijke opstelling van energiebronnen om de juiste temperatuur en luchtkwaliteit te behouden.

Beperking energieverbruik gebouwen

Om het energieverbruikende aspect van gebouwen te beperken, is een brede benadering van het HVAC-systeem (ventilatie, verwarming, koeling) een onmiskenbare bron van energiebesparing. Het BLUETECH ™ -concept is de CALADAIR econologische ™ -oplossing, resultaat van ontwikkelingen die gedurende meerdere jaren zijn ondernomen, garant voor ons milieubeleid en onze wil om te handelen ten gunste van technologieën die de energiekosten en CO2-uitstoot verminderen.

BLUETECH ™ concept is optimaal comfort, minimaal ecologische belasting

Ons BLUETECH ™ -concept is dus het implementeren, ontwerpen, ontwikkelen en innoveren van oplossingen die onze benadering van de toekomst van alledag stimuleren. Terwijl de behoefte aan comfort verbetert, is BLUETECH ™ het concept dat dankzij ventilatie het energieverbruik van gebouwen vermindert op basis van de belangrijkste principes

air2r-caladair-focus

Klanttevredenheid en  gebruikerservaring

Al meer dan 35 jaar is uw diversiteit onze rijkdom. Aanwezig en actief in meer dan 30 landen in Europa en Afrika, onze ervaring is in de eerste plaats opgebouwd op het gebied van klimaat en thermodynamica die we ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Ons programma is gericht op grotere residentiele (flat)gebouwen, commerciële gebouwen (kantoren, hotels, administratie, restaurants, winkelcentra, medische huizen …) en industriële toepassingen. Dit alles op basis van onze visie, Frame On Customer Uses and Satisfactions het z.g. FOCUS.