CALADAIR – kennis van verschillende markten

Caladair-logo
Caladair logo

CALADAIR – kennis van verschillende markten | CALADAIR – Producent van HVAC apparatuur


CALADAIR – Markten


De markten van Caladair:

AIR2R-CALADAIR-MARKTEN-RESIDENTIELE-VENTILATIE

Caladair – Residentiele markten

Het ventileren van residentiele gebouwen, zoals verzorgingstehuizen, flatgebouwen, studentenwoningen, hotels. is een specialisme op zich. Met de FOCUS up binnenluchtkwaliteit, veiligheid van mensen (brand- en rookafzuiging), akoestisch comfort en energiebesparing zijn criteria van dit al dan niet noodzakelijk 400 ° C-1 / 2H gecertificeerde programma. De systemen zijn communicerend en ergonomisch voor een gemakkelijke installatie en gebruik.


AIR2R-CALADAIR-MARKTEN-UTILITEIT-VENTILATIE

Caladair – Utiliteit markten

Compactheid, energie-efficiëntie en lage geluidsniveaus zijn de kenmerken van dit programma voor commerciële en industriële gebouwen. Met een op installatie en eenvoudig onderhoud gericht concept voor optimale totale eigendomskosten.

TOEPASSINGSGEBIEDEN:

Kantoorgebouw – Winkelcentrum – Toiletten


AIR2R-CALADAIR-MARKTEN-LUCHTBEHANDELING

Caladair – Luchtbehandelingsmarkt

Modulariteit, esthetiek en energetische efficiëntie vormen ons gereedschap om, in overeenstemming met de Ecoconception-richtlijn, thermische en luchtkwaliteitsverordeningen, systemen te garanderen die zijn uitgevoerd aan vaak specifieke installaties. Voldoet aan EN1886, 13053-voorschriften.

TOEPASSINGSGEBIEDEN:

Winkelcentrum – Kantoren – Bioscopen – Concertzalen – Congrescentrum – Luchthaven – Sporthallen – Compensatiekeuken – Hotels – Medische huizen …


AIR2R-CALADAIR-MARKTEN-ENERGIETERUGWINNING

Caladair – Energieterugwinningsmarkt

Plug & Play, hoge energetische efficiëntie, goede luchtkwaliteit in de ruimtes en een zeer laag verbruik zijn de belangrijkste sleutelpunten van onze luchtbehandelings-, energieterugwinningsunits. Beste totale exploitatiekosten op de markt.

TOEPASSINGSGEBIEDEN:

Winkelcentrum – Kantoren – Bioscopen – Concertzalen – Congrescentrum – Luchthaven – Sporthallen – Restaurants – Hotels – Medische huizen – Kinderdagverblijven – Administratie …


AIR2R-CALADAIR-MARKTEN-REGELINGEN

Regeltechniek in verschillende markten

Regelapparatuur en intelligentie om beter te controleren en te beheren. Onze regelsystemen zijn PLUG & PLAY en dragen bij aan de vermindering van het energieverbruik, de CO2-uitstoot (EN 15232). Deze installaties zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en garanderen een klimaatcomfort en een optimale luchtkwaliteit binnenshuis.

TOEPASSINGSGEBIEDEN:

Winkelcentrum – Kantoren – Bioscopen – Concertzalen – Congrescentrum – Luchthaven – Hotels – Medische huizen – Kinderdagverblijven – Administratie …


AIR2R-CALADAIR-BRANDVENTILATIE

Brand- en rookventilatie

Toonaangevend en exclusief, compact en robuust, eenvoudige en gemakkelijke toegang, zijn net zo veel kenmerken, waaronder de veiligheid van goederen en mensen, die kenmerkend zijn voor ons F400-120 brand- en rookafzuigprogramma, dat voldoet aan de EN 12101-3 norm.

TOEPASSINGSGEBIEDEN:

Openbare gebouwen – Parkeergarages – professionele keukens …


Link naar Caladair website voor productgroepen verkrijgbaar bij Air2R

%d bloggers liken dit: