Ventilatietechniek – Air treatment

Ventilatietechniek houdt uw binnenklimaat gezond.

Op basis van de wetten van de ventilatietechniek houdt een ventilatiesysteem uw binnenklimaat gezond. Een goed ventilatiesysteem zorgt voor de toevoer van verse lucht en de afvoer van vervuilde lucht.

In kantoren, scholen, sportfaciliteiten, fitnessruimtes en alle andere applicaties is een goed ventilatiesysteem cruciaal voor het welbehagen van de gebruikers van de ruimtes. Dit gebeurt vaak in combinatie met een klimaatsysteem . Als je zelf en de andere gebruikers zich lekker voelen in de ruimte heeft dat een positief effect. In winkels en restaurants blijft men langer waardoor er meer gekocht wordt. Op scholen en in kantoren worden betere resultaten behaald. Daarom is naast dat het binnen gezonder is ook nog een rendement gehaald uit de investering.

Air2R zorgt voor uw binnenklimaat, ontwerpt, installeert en onderhoud uw systeem. Daarmee blijft uw ventilatiesysteem altijd in goede conditie en u hebt er geen omkijken naar.

Ontwerpen

We ontwerpen de systemen met de geldende wetgeving en richtlijnen, gebruiken de laatste technieken en zorgen voor een optimale gebruiksvriendelijke bediening. Houden rekening met de geldende geluidsnormen, luchtsnelheden en comforteisen. En niet onbelangrijk kijken we ook naar de esthetische eisen die gesteld worden aan de installaties. Kiest u voor een industriële look, wilt uw investering in een goed klimaat laten zien of wilt u zo min mogelijk zien. We houden rekening met uw wensen.

Installatie

De installatie wordt deskundig en met ervaren monteurs uitgevoerd. Omdat alle disciplines in huis zijn, hebt u één aanspreekpunt die u alle vragen en zorgen uit handen neemt.

Onderhoud & service

Desgewenst voeren we bijvoorbeeld een jaarlijkse controle uit op de werking van het systeem. Daarbij controleren we op de reinheid van de kanalen, vervanging van de filters, voeren regelmatige wasbeurten uit voor de airsocks en vervangen we defecte onderdelen. Als er updates zijn van de regelapparatuur die zich in de systemen bevinden voeren we die ook uit. Uw systeem blijft dan zo in perfecte conditie. Dat alles in nauw overleg, passend in uw budget met als doel het creëren van een gezond binnenklimaat in uw gebouw, kantoor, school, openbare ruimte, productiefaciliteit, enz.

Neem de proef op de som en neem contact met ons op.

Luchtverplaatsing

Het toe- en afvoeren van de juiste hoeveelheid lucht wordt meestal gedaan met mechanische ventilatie, veelal met warmteterugwinning.
Air2R ontwerpt, levert, installeert en onderhoud uw systeem op de meest optimale manier gebaseerd op uw budget.

Luchttransport

Een belangrijk onderdeel zijn de kanalen om lucht toe of af te voeren.   
Air2R adviseert u de beste prijs kwaliteit verhouding.

Luchtverdeling

Het afzuigen en toevoeren van lucht in en uit de ruimtes wordt gedaan d.m.v. afzuigpunten en luchttoevoer. Meestal is de luchttoevoer cruciaal omdat rekening gehouden wordt met de luchtsnelheden en geluidsniveaus in de ruimtes. 
Air2R adviseert u graag om dit binnen de normen te houden met het comfort van de gebruikers als uitgangspunt.

Ventilatie - ventilator
Ventilatie ventilator

F2a: OVER F2A | MARKTEN | PRODUCTEN

Caladair: OVER CALADAIR

%d bloggers liken dit: