School air2r systeem after market anti virus upgrade

air2r-luchtzuiveringsapparatuur-banner
air2r-luchtzuiveringsapparatuur-banner

U hebt dik geïnvesteerd in een goed ventilatiesysteem voor vele Euro’s en nu voldoet het niet meer omdat het Covid-19 virus huishoud in de wereld. U denkt dan, als we dat van tevoren hadden geweten hadden we het anders gedaan…. Herkent u deze gedachte? Het is namelijk heel herkenbaar als we praten met schoolbesturen, onderhoudsbedrijven en stichtingen die met scholen te maken hebben. Er zijn ook heel veel keuzes te maken bij het selecteren van een goed ventilatiesysteem. Met deze after market anti virus upgrade kunt u ook uw systeem voor een relatief kleine investering een extra zekerheid laten inbouwen.

Maar wij kunnen u iets bieden wat een goede oplossing is om de huidige uitdagingen aan te kunnen met een after market upgrade voor uw huidige systeem. We plaatsen eenvoudigweg een filterunit in het toevoerkanaal van uw ventilatiesysteem of als u meerdere opstellingen heeft tussen uw kanalen. Er zijn units verkrijgbaar tot 16.000 m3/h, wat voor een behoorlijk grote luchtbehandelingskast dienst kan doen. De unit werkt totaal solitair en er zijn geen aanpassingen nodig vanuit de bestaande luchtbehandelingsregeling. Alleen spanning erop en de unit doet zijn werk. Of als u geen toevoerkanalen hebt kunnen we een filterunit in het lokaal plaatsen die in de ruimte de lucht filtert en zuivert.

De toestellen werken volgens ons CLEARMOTION systeem wat inhoud dat de lucht naast het filteren van deeltjes ook nog een 3 behandelingen krijgt waardoor virussen (ook het Covid-19), bacteriën, verontreinigingen en geuren uit de lucht worden genomen conform volledig veilige en getoetste methodes. Daarnaast heeft de binnenlucht dan ook nog een reinigende en ontsmettende werking op oppervlakken in de ruimte zoals stoelen, banken, tafels, kasten, muren, deuren, enz.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op of vul het aanvraagformulier in, dan nemen wij contact met u op.