Installeren luchtverdeelslangen

air2r-installatie-luchtverdeelslangen
Air2R installatie luchtverdeelslangen in laboratorium

Installeren luchtverdeelslangen professioneel met zorg

  • Op de millimeter nauwkeurig
  • Conform VCA voorwaarden
  • Schone installatie met zo min mogelijk overlast
  • Conform afspraak
  • Vriendelijk uitgevoerd
  • Kleine installaties
  • Grote installaties
  • ook als we zelf de luchtverdeelslangen niet hebben geleverd

Installeren luchtverdeelslangen een vak apart

Het installeren van luchtverdeelslangen doe je niet even. Vaak wordt dat gedacht door menig installateur of montagebedrijf. Een luchtverdeelslang, mits deze netjes en strak wordt geplaatst is een lust voor het oog, maar als het niet op de juiste manier wordt uitgevoerd, zie je direct dat dit niet netjes is gedaan.

Air2R heeft ervaren monteurs in het installeren van luchtverdeelslangen en hebben iedere situatie al een keer gezien en vele uitdagingen al professioneel opgelost.

Installeren luchtverdeelslangen methode

Air2R plaatst de luchtverdeelslangen met zorg. Daar verstaan we onder dat uw luchtverdeelslang(en) netjes geplaatst worden op de juiste manier zodat deze een optimale werking hebben in de toepassing waarvoor deze is ontworpen. Uw luchtverdeelslang is speciaal ontworpen voor uw toepassing en uw locatie, wat betekent dat het een uniek product is speciaal op maat gemaakt. De installatie is van cruciaal belang dat dit door professionals wordt uitgevoerd. Het is vaak een kwestie van millimeterwerk, omdat elke afwijking zichtbaar wordt en vaak als storend wordt ervaren. Als het gaat om ruimtes als kantoren, wachtkamers, klaslokalen, restaurants, winkels, lobby’s, enz gelden weer andere eisen dan in industriële toepassingen waar het zaak is om deze goed en strak te plaatsen op de juiste plaats en hoogte en dat er met zorg wordt omgegaan met de geldende veiligheidseisen die op elke locatie specifiek zijn vastgelegd.

VCA gecertificeerd

De mensen van Air2R zijn VCA gecertificeerd, hebben hoogwerkercertificaten en ruime ervaring op het gebied van werken in industriële omgevingen.

Ook voor installatie van niet door ons geleverde systemen

We voeren ook installaties uit voor systemen die niet door ons zijn geleverd. In onderaanneming of op nacalculatiebasis. Dus als u een systeem hebt gekocht of u bent een leverancier van luchtverdeelslangen en de behoefte aan professionele handen, dan kunt u altijd een beroep op ons doen.

Installeren luchtverdeelslangen referenties

Grote melkfabrieken, vooraanstaande nootjes en chips producenten, vleesverwerkende bedrijven, CNC fabrieken, Logistieke centra, kantoren, winkels, scholen, restaurants, wachtruimtes, luxe villa’s, fitnesscentra en nog vele andere ruimtes en toepassingen.

Meer weten, neem dan contact met ons op

We plaatsen uw systeem of zijn graag onderdeel van uw project. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.