CLEARMOTION toestellen, professionele luchtreinigingsoplossing voor uw binnenklimaat


Clearmotion professionele luchtreinigingstechniek | Clearmotion professionele luchtreinigingstoestellen | Meer over de fabrikant


AIR2R - CLEARMOTION - Toestellen


Er zijn 3 soorten Clearmotion professionele luchtreinigers verkrijgbaar, voor elke toepassing is een oplossing

Om te voldoen aan alle toepassingen van gebouwen (scholen, kantoren, vergaderzalen, kinderdagverblijven, bioscopen, sporthallen, vergaderzalen, winkels, winkelcentra …) is het systeem CLEARMOTION™ beschikbaar in 4 versies:

 • Clearmotion RU professionele luchtreiniger voor opstelling in de ruimte zelf
 • Clearmotion DU professionele luchtreinigers voor inbouw in bestaande systemen of in combinatie met een luchttoevoerventilator
 • Clearmotion Hexamotion professionele luchtreinigers voor nieuwe installaties met een luchtbehandelingskast
 • Clearmotion Hexamotion FEE professionele luchtreingers voor nieuwe installaties met een top luchtbehandelingskast incl. mengsectie, het meest energiezuinig en optimale terugverdientijd

CLEARMOTION RU 450

AIR2R - CLEARMOTION toestellen - RUIMTE UNIT

Het mobiele ruimtetoestel voor een continue behandeling van de ruimte waarin deze zich bevindt. Stekkerklaar geleverd.

De esthetische en hygiënische TITANIUM voorgelakte afwerking geeft het een decoratieve uitstraling met een puur design.

Uitgerust met een geïntegreerde regeling, kan hij tot 450 m3 / uur behandelen, oftewel een maximale oppervlakte van 200 m².

De CLEARMOTION RU 450 is bedoeld om los in de ruimte te worden gebruikt voor de behandeling van de binnenlucht (decontaminatie, ontsmetting en desinfectie van binnenlucht en oppervlakken) of als aanvulling op de CLEARMOTION DU voor zijn continue desinfecterende werking.

CLEARMOTION™ RU 450 
Max. Luchtstroom (m3/u)450
Grootte van de ruimte (m2 - 1 wisseling/uur)200
Snelheidsregeling (geïntegreerd apparaat)Variabel 0/100%
Afmetingen (HxBxL) (mm)710x360x480
FilterePM1 80%
Gewicht (kg)15
Geluidsniveau dB(A)(max.) < 54
AfwerkingTitanium
Voeding (Volt/Fase/Hz)230/1/50

Bestel de CLEARMOTION RU 450

 • AIR2R - CLEARMOTION - RUIMTE UNIT
  CLEARMOTION RU 450
  PRODUCT IN DE UITVERKOOP
  1.928,00 1.250,00 excl. btw

CLEARMOTION DU voor bestaande luchtbehandelingsinstallaties

AIR2R_CLEARMOTION_DU_300
Air2R CLEARMOTION DU AFTER MARKET

De CLEARMOTION™ DU kan geplaatst worden in bestaande installaties. Het toestel kan gemakkelijk in kanalen worden geïnstalleerd, hetzij in de luchttoevoer van de installatie voor de algemene behandeling van het gebouw, hetzij in de retour van de te behandelen gebouwen b.v. om de installatie schoon te houden. De CLEARMOTION™ DU wordt volledig klaar geleverd om geïnstalleerd te worden en is autonoom. Het toestel wordt geactiveerd wanneer er een luchtstroom wordt gedetecteerd door de geïntegreerde drukschakelaar. De CLEARMOTION ™ DU ontsmet, reinigt de toevoerlucht en desinfecteert de ruimtes waaraan het is verbonden dankzij zijn actieve werking.

Standaard is de CLEARMOTION DU-module gemaakt van dubbelwandige, hoge densiteit mineraalwol isolatie 25 mm A2-S1 en uitgerust met ronde tuiten met rubberen afdichtingen om de luchtdichtheid van het kanaalwerk te garanderen (CSTB nr. 13-224-12).

De module CLEARMOTION DU is compatibel met het programma COMBIBOX CONCEPT™.

Modelm3 / uur
CLEARMOTION DU500 tot 16.000

Hebt u een bestaande installatie en u wilt weten wat de CLEARMOTION™ voor u kan betekenen, laat het ons weten we helpen u graag verder.

CLEARMOTION HEXAMOTION voor nieuwe installaties

AIR2R-HEXAMOTION-ROUND-300
AIR2R HEXAMOTION ROUND 300

De PLUG & PLAY - SET & FORGET verpakte versie van de pure technologie CLEARMOTION™ geassocieerd met de reeks warmteterugwintoestellen HEXAMOTION ™.

Deze combinatie, die in de luchttoevoer van de wtw luchtbehandelingskast is geïntegreerd, zorgt voor de decontaminatie en zuivering van de toevoerlucht, terwijl ze de desinfectie van de binnenlucht en oppervlakken bevordert, evenals het klimaatcomfort voor het hele seizoen met versies uitgerust met een warme (water-, elektrische of directe expansie) of koude (water, directe expansie) en omkeerbare (water of directe expansie) batterij.

De CLEARMOTION™ -technologie is volledig compatibel met de functies vrije koeling / verwarming, en in het bijzonder nachtkoeling, die standaard is ingebouwd in de regeling.

HEXAMOTION™ heeft een geavanceerde, eenvoudig bedienbare, regeling aan boord wat de werking van de CLEARTMOTION™ optimaliseerd. Wanneer de functie nachtkoeling geactiveerd is, is het instelpunt van het debiet van de verse lucht maximaal, wat een maximale productie van desinfectiemiddelen en een betere veegbeweging van het behandelde volume mogelijk maakt. In de nacht worden alle oppervlakken van de ruimtes waar de luchtbehandelingskast op aangesloten is extra gezuiverd.

Het thermisch comfort van het gebouw blijft behouden en de volumes en oppervlakken worden behandeld voordat het personeel en/of de gebruikers/bewoners arriveren.

Modelm3 / uur
CLEARMOTION HEXAMOTION500 tot 8000

Bent u aan het oriënteren voor een nieuwe luchtbehandelingsinstallatie? We helpen u graag in het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst, een offerte of advies wilt of andere zaken wilt bespreken.

CLEARMOTION HEXAMOTION FEE™ voor nieuwe meest energiezuinige installaties

AIR2R-HEXAMOTION-VIERKANT-300
AIR2R HEXAMOTION VIERKANT 300

Door deze unieke oplossing op de luchtbehandelingsmarkt verzekert de hygiënische verversing van de binnenlucht, het klimaatcomfort gedurende het hele seizoen en de decontaminatie, zuivering van de toevoerlucht dankzij de pure technologie CLEARMOTION™ en stelt u in staat, dankzij de integratie van een 3-weg mengbox (FEE™ *) in de luchttoevoer van de unit, om alle binnenlucht tijdens onbezette periodes te behandelen door een decontaminatie en zuivering van de gerecyclede lucht en de desinfectie van de oppervlakken van het gebouw.

Realiseert een zeer goed binnenklimaat

Met deze oplossing kunt u een compleet proces van zeer hoge binnenluchtkwaliteit realiseren. De hoeveelheid verse lucht wordt permanent aangepast door de regeling volgens 2 kerncriteria:

 1. De bezettingsgraad van het gebouw dankzij de meting van de CO2-concentratie in de retourlucht
 2. De warmtebehoefte door meting van de buitenluchttemperatuur en de binnentemperatuur.

Dankzij de luchtrecirculatie, continu geregeld door het geïntegreerde regelsysteem, wordt de concentratie desinfectiemiddelen in het hele systeem verhoogd, tot in de interne delen van de ventilatie-unit, in het bijzonder de uiterst efficiënte roterende warmtewisselaar. Het is zelfs mogelijk en aanbevolen om een ​​reeks totale luchtrecirculatietijden te beheren tijdens een periode van leegstand (nacht, weekend en vakanties), om de desinfecterende werking van het systeem CLEARMOTION ™ te versterken en niet onnodig energie te verbruiken doordat er te veel verse buitenlucht wordt toegevoerd.

Al deze functies aan boord maken de volledige exploitatie van de econologische™ -oplossing van het centrale luchtbehandelingstoestel HEXAMOTION™ en bieden een zeer hoge binnenluchtkwaliteit dankzij de combinatie van de FEE™ * -module en de innovatieve technologie CLEARMOTION™.

* FEE™ - Gratis energie-efficiëntie

Modelm3 / uur
HEXAMOTION CLEARMOTION FEE™500 tot 8000

Op zoek naar een goede luchtbehandelingsinstallatie en u wilt het optimale? Dan kan deze oplossing de beste keuze zijn in nieuwe installaties waar een investering gedaan wordt in een gezond binnenklimaat op een duurzame manier. Recirculeren als het kan, toevoeren van verse lucht waar nodig en continue zuiveren van de lucht en oppervlakken van de ruimte. De ideale oplossing voor een gezond binnenklimaat en op lange termijn de meest economische oplossing door het optimale gebruik van alle natuurlijke, dus zonder extra energie aan de lucht toe te voegen, luchtbehandelingsoplossingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze oplossing.

De eigenschappen van CLEARMOTION toestellen voor zuivere binnenlucht

MODEL  CLEARMOTION RU (ruimtetoestel)  CLEARMOTION DU (kanaalinbouw toestel)  HEXAMOTION CLEARMOTION  (FEE)
Doodt virussen
Vernietigt bacteriën
Stopt schimmelgroei
Vermindert astma
Neutraliseert gifstoffen
Elimineert geuren
Houdt deeltjes PM1 vast (filter F7 ePM1 55% of F9 ePM1 80%)Filtratie-apparaat geïntegreerd in de bijbehorende eenheid2e filteroptie (M5 of F9) Compact
Laag geluidsniveau
Econologisch™
Klimaatcomfort--BESTAANDE LBK
Technologie met lange levensuur