Luchtbehandelingskast luchtzuivering

Luchtbehandeling is in gebouwen en ruimtes essentieel voor het welbehagen van de gebruikers ervan. Met de discussies die over ventilatie zijn ontstaan onder aanvoering van de risico’s van het Covid-19 virus is de roep om steeds meer schone lucht in binnenklimaten groeiende. Iets wat in ons vakgebied al vaak werd bestempeld als een must en dat daar het minimale wat gevraagd wordt niet als maximaal moet worden ontworpen en gerealiseerd. Luchtbehandelingskast luchtzuivering is een sleutel voor het leveren van een schoon binnenklimaat.

 

Veel installaties waar veel geld voor is betaald draaien in de maximale stand, wat het minimale is om de gebouwen en ruimtes te voorzien van schone, gezonde, verse lucht. Echter omdat dit volume niet voldoende is om een gezond binnenklimaat te garanderen heb je een filtering en zuivering nodig van de lucht die binnengebracht wordt en een bewerking die schadelijke entiteiten, verontreinigingen en vervelende geuren elimineren.

AIR2R - HEXAMOTION - CLEARMOTION

Clearmotion luchtbehandelingskast luchtzuivering

Het Clearmotion DU luchtzuiveringsapparaat is een after market product wat, ten eerste de lucht zuivert die in het gebouw of de ruimte gebracht wordt en ten tweede de oppervlakken van objecten die zich in die ruimtes bevinden behandeld en zuivert.

Air2R - Clearmotion luchtzuivering- proces

Luchtbehandelingskast luchtzuivering d.m.v. Clearmotion technologie

Voor de behandeling van de verschillende schadelijke entiteiten, verontreinigingen en geuren zijn verschillende technieken nodig die zich in het het luchtzuiveringsapparaat bevinden. Deze Clearmotion techniek zorgt voor een gezond binnenklimaat en helpt daarbij de verspreiding van o.a. het Covid-19 virus te voorkomen. Clearmotion is een uitvinding van Caladair een vooraanstaande fabrikant van luchttechnische producten en verkrijgbaar bij Air2R.

Eenvoudige installatie

Het Clearmotion luchtzuiveringstoestel wordt eenvoudig in het toevoerkanaal geplaatst van de luchtbehandeling van uw bestaande systeem en werkt volledig autonoom. Dat wil zeggen, er moet gezorgd worden dat er spanning op het Clearmotion zuiveringsapparaat komt te staan en het doet autonoom zijn werk. Als er lucht gaat stromen door de unit, schakelt deze automatisch in en weer uit als de luchttoevoer wordt uitgeschakeld.

Producten bekijken