CLEARMOTION™ luchtzuiveringstechniek creëert een gezond en virusvrij binnenklimaat

air2r-luchtzuiveringsapparatuur-banner
air2r-luchtzuiveringsapparatuur-banner

Clearmotion techniek | Clearmotion toestellen | Meer over de fabrikant


AIR2R - CLEARMOTION - LOGO

CLEARMOTION – De bewezen luchtzuiveringstechniek wat niet alleen verse toevoerlucht zuivert, maar een gezond en virusvrij binnenklimaat creëert.


HUIS-ENERGIE-AIR2R-caladair-logo

Tegenwoordig is de binnenlucht gemiddeld 5 tot 20 keer meer vervuild dan de buitenlucht. We brengen 70 tot 80% van onze tijd door in besloten ruimtes. Dit maakt de negatieve impact van luchtvervuiling van het binnenklimaat op comfort en welzijn heel groot. Binnenlucht bevat hogere concentraties van verontreinigende stoffen, micro-organismen, virussen en schimmels dan buitenlucht. Bovendien verhoogt de trend naar energiezuinig ontwerpen van gebouwen de insluiting en concentratie van deze verontreinigende stoffen.


CLEARMOTION tegen Covid-19 (Corona virus) en veel meer

Momenteel, met de gezondheidscrisis rondom COVID-19, is de binnenluchtkwaliteit een veelbesproken onderwerp. Men wordt zich steeds meer bewust van het feit dat een goede ventilatie noodzakelijk is en dat een investering in een goed ventilatiesysteem bijdraagt in de prestaties, gezondheid en het welbehagen van de gebruikers. 

Op basis van deze bewustwording is het innovatieve en gepatenteerde CLEARMOTION™ toestel ontworpen om te zorgen voor decontaminatie en zuivering van de lucht in de ruimtes en gebouwen. Bovendien wordt de lucht verspreid in het binnenmilieu met een actief geladen ingrediënt dat zorgt voor een veilig en effectief continu desinfectieproces door in te werken op verontreinigende stoffen zoals bacteriën, schimmels, geuren, allergenen en virussen, waaronder Sars-CoV-2 aanwezig in de lucht en op oppervlakken (leidingen, bureaus, toetsenborden, muizen, stoelen en meubels, kapstokken, vloeren ...).

Aangezien we te maken hebben met gezondheid van mensen en dieren is dit apparaat getest (inclusief COVID-19) in een geaccrediteerde laboratorium om de werking en veiligheidswaarborging te bewijzen.

De voordelen en belangrijkste factoren van CLEARMOTION™

 • Aantoonbare effectiviteit in veel faciliteiten
 • Tests uitgevoerd door EUROFIN, TUV ... volgens EN 17272: 2020 (bacteriedodende, kiemdodende, fungicide en virusdodende activiteit)
 • Behandeling die veilig kan worden uitgevoerd met de aanwezigheid van mensen, dieren of voedsel
 • De behandeling wordt autonoom uitgevoerd zonder menselijke tussenkomst
 • De technologie stoot geen residuen of secundaire verontreinigende stoffen uit
 • Zuinig in gebruik, zeer laag stroomverbruik en zeer lage drukval over het filter
 • Volledig autonoom zonder verbruiksartikelen
 • Heeft weinig onderhoud nodig

De CLEARMOTION™ technologie wordt aanbevolen om in te spelen op de bewezen urgentie van binnenluchtkwaliteit en tegelijkertijd toekomstige generaties te respecteren met deze econologische oplossingen™ voor klimaatbeheer van gebouwen

Econologisch™: De oplossing is zowel ecologisch als economisch

CLEARMOTION - Van vuile naar zuivere lucht in uw ruimte

CLEARMOTION™ pure-technologie is een gepatenteerde innovatie op basis van de productie van ionen en zeer reactieve oxidatiemiddelen in de toevoerlucht die effectief werken om de populatie van bacteriën, virussen, ziektekiemen, VOC's (geuren) en allergenen te verminderen, die de gezondheid kunnen aantasten en het welzijn van mensen die met hen in contact staan.

3 Behandelingen van de vervuilde lucht

De CLEARMOTION™ maakt gebruik van ionische oxidatie, ionisatie en UV-C licht om lucht en oppervlakken te zuiveren.

De verschillende technologieën splijten de koolstofmoleculen (verontreinigende stoffen, virussen, bacteriën, geuren, allergenen ...) die op natuurlijke wijze opnieuw worden samengesteld (remineraliseren) tot stabiele moleculen water (H2O), zuurstof (O2), stikstof (N2) en kooldioxide (CO2). Zo verkrijgt u lucht in de oorspronkelijke staat.

Het principe van de reactie is vergelijkbaar met een standaardproces van fotokatalyse, maar ionische oxidatie creëert een "nevel" van oxidatiemiddelen (natuurlijke oxiderende ionen) die de behandeling van het totale volume aan vervuilde lucht verzekert, terwijl de vorming van tussenliggende residuen wordt vermeden (volledige en geen gedeeltelijke reactie). Door de luchtvolumeregeling behaalt de CLEARMOTION™ -module gegarandeerd een hoge efficiëntie op lange termijn, ongeacht de bedrijfsomstandigheden. Het service-indicatielampje (LED) geeft aan dat er onderhoud gepleegd moet worden.

Clearmotion Air2R luchtzuivering

De CLEARMOTION™ desinfecteert de toevoerlucht en de oppervlakken in de ruimte

De CLEARMOTION™ -technologie werkt zowel op de behandelde toevoerlucht als op de oppervlakken die aanwezig zijn in de geventileerde ruimte dankzij het actieve principe en zorgt zo voor een dubbele functie:

Decontaminatie en zuivering van behandelde lucht (verse lucht en / of gerecycleerde lucht)
De desinfectie van de ruimte (vernietiging van de verontreinigende stoffen aanwezig op de oppervlakken)
Een econologisch™ apparaat (lage drukval), verwaarloosbaar stroomverbruik (max 0,02 W / m3 / h ) en milieuvriendelijk (aanbevolen vervanging van de lamp om de 24 maanden, zelfs als deze nog steeds operationeel is)

Er zijn 3 soorten professionele luchtreinigers verkrijgbaar met de gepatenteerde Clearmotion™ technologie.

 1. Een toestel dat in de ruimte geplaatst wordt, stekker erin en draaien.
 2. After market toestellen die eenvoudig in bestaande installaties geplaatst kunnen worden.
 3. Luchtbehandelingskasten die standaard voorzien zijn van de Clearmotion™ technologie om schone en zuivere lucht in het gebouw en ruimtes te brengen.