Geplaatst op Geef een reactie

Professionele luchtreiniger te huur

Clearmotion RU 450 ook te huur

Professionele Clearmotion luchtreiniger te huur

Vaak krijgen we de vraag of de luchtreiniger ook tijdelijk gebruikt kan worden of op proef geplaatst kan worden. Dat is mogelijk.

De Clearmotion is een professionele luchtreiniger die in openbare ruimtes gebruikt kan worden door zijn robuuste kast en 4 voudige filtering zorgt voor een optimale reiniging van de ruimte. 

U huurt de Clearmotion voor een bedrag van € 100,00 per maand en u betaald eenmalig de haal en brengkosten van in totaal € 100,00.

Eventueel kunt u de Clearmotion ook behouden als deze u bevalt waarbij de betaalde termijnen als aanbetaling beschouwd worden en de Clearmotion na 12 maanden uw eigendom is.

 

Informeer naar de mogelijkheden.

Geplaatst op Geef een reactie

De nieuwe e-VAV voedingsloze luchtvolumeregelklep nu verkrijgbaar

Air2R - E-VAV - productbanner

Revolutionair is deze nieuwe e-VAV voedingsloze luchtvolumeregeling wel te noemen. Nog niet eerder is er een luchtvolumeregeling ontwikkeld die zelf de energie opwekt met een kleine geïntegreerde windmolen om te kunnen functioneren. Deze krachtpatser zorgt voor de bewaking van de kwaliteit van het binnenklimaat zonder dat hij extra voeding nodig heeft in de vorm van een batterij of aansluiting op het stroomnet. Verder communiceert hij met het z.g. LoRaWAN protocol met de eigen onderdelen en met gebouwbeheersystemen.

E-VAV werking

De e-VAV voedingsloze luchtvolumeregelklep werkt autonoom of kan d.m.v. het LoRaWAN protocol communiceren met gebouwbeheersystemen. De e-VAV is uitermate geschikt voor toepassing in scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, kantoren, wachtruimtes, enz. D.m.v. toepassing van verschillende sensoren, Co2 of beweging, zorgt de e-VAV ervoor dat er voldoende verse lucht de ruimte in wordt gebracht op de meest economische wijze. De e-VAV wekt zelf de energie op om zijn werk te kunnen doen en er zijn geen extra stroomkabels nodig naar de e-VAV luchtvolumeregelklep.

Uw project ook met een E-VAV systeem uitvoeren?

Er zijn meerdere manieren in een project denkbaar om een oplossing te kunnen bieden voor het regelen van luchtvolumes in ruimtes. Naast deze e-VAV hebben we een breed assortiment aan luchtvolumeregelaars beschikbaar. Variabel luchtvolume (VAV) of Constant luchtvolume (CAV) systemen met toebehoren en sensoren allen verkrijgbaar bij Air2R.

Laat ons meedenken.

Als u een actueel project hebt dan denken we graag mee in oplossingen. Neem contact met ons op voor de beste oplossing in uw project.


Geplaatst op Geef een reactie

Thermover compact wtw met warmtepomp en mengsectie

Air2R Banner Thermover wtw met warmtepomp en mengsectie

De Thermover wtw met warmtepomp en mengsectie is top of the bill als het gaat om een totale thermodynamische oplossing in één toestel. Plug & Play. Alle onderdelen zijn elektrisch aangesloten, koeleenheid is afgevuld en het toestel is klaar voor de start.

De meest zuinige ventilatoren, de meeste efficiënte warmtewiel warmtewisselaar, een proportionele scrolcompressor, een intelligent werkende mengsectie en een regeling die regelt op basis van luchtkwaliteit (Co2) en temperatuur. Daarmee wordt het meest efficiënt omgegaan met de energie, de warmte- en koudebronnen en kan er ook nog optioneel een warmwatersysteem aangesloten worden om de overtollige energie van de warmtepomp op te slaan.

De Thermover toestellen zijn er in 4 groottes tot 5000 m3/h en in 4 uitvoeringen en de prijs voor deze all-in toestellen zal u verrassen.


Wilt u meer informatie over deze top of the bill Thermover thermodynamische toestellen?


Geplaatst op Geef een reactie

Air2R – Ventilatie, airconditioning, luchtverdeelslangen en airsocks

Air2R - Algemene - Banner

Air2R zorgt voor uw binnenklimaat – Meer dan 35 jaar ervaring – ventilatie, airconditioning, luchtverdeelslangen en airsocks

Welkom op de website van Air2R. Als u op zoek bent naar producten, oplossingen of diensten op het gebied van ventilatie, airconditioning, en luchtverdeelslangen en airsocks dan bent u aan het juiste adres.

U kunt op deze site veel informatie vinden op het gebied van luchtbehandeling, koeling en onderhoud van installaties waarin Air2R u graag bij staat in het maken van de juiste keuzes en het selecteren van de beste selectie van producten voor uw project.

Air2R – Ventilatie, airconditioning, luchtverdeelslangen en airsocks voor de eindgebruiker, installateur en adviseur.

Air2R verzorgt adviezen, leveringen en diensten aan vele verschillende bedrijven die op zoek zijn naar ondersteuning op diverse gebieden. Of het gaat om u als eindgebruiker, installateur of adviseur. Air2R kan u op vele manieren bedienen.

Voor de eindgebruiker en particulier

Het adviseren, leveren, installeren van nieuwe installatie(s). We kunnen voor uw toepassing de beste oplossing bieden die binnen uw budget denkbaar is. Rekening houdend met de eisen die gelden voor uw applicatie en toepassing.

Ook kunt u bij ons terecht voor technische reiniging, gebouw reiniging en het onderhouden en wassen van luchtverdeelslangen en airsocks.

Enkele markten:

 • Kantoren
 • Retail
 • Scholen, buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven
 • Maakindustrie
 • Horeca
 • Voedingsindustrie
 • Dokterspraktijken, tandartspraktijken
 • Openbare ruimtes en gebouwen
 • Sportfaciliteiten
 • Wijkgebouwen
 • Religieuze gebouwen

Voor de Installateur

Het adviseren en leveren van nieuwe apparatuur of toebehoren. We hebben een brede serie aan alles op het gebied van luchtbehandeling, koeling. Ook kunnen we ondersteuning bieden in het leveren van mankracht voor bepaalde projecten en werkzaamheden.

Ook kunt u bij ons terecht voor technische reiniging, gebouw reiniging en het onderhouden en wassen van luchtverdeelslangen en airsocks.

Voor de adviseur

Het ondersteunen van uw projecten op het gebied van HVAC. U kunt gebruik maken van onze ervaring en de contacten die we in de verschillende disciplines hebben met vooraanstaande leveranciers van luchttechnische, koel- en vriesproducten en luchtverdeelslangen en airsocks.

Geplaatst op Geef een reactie

U maakt uw ventilatiesysteem gezond met het School air2r systeem

Air2R-binnenklimaat-school-banner

Wanneer is het School Air2R systeem iets voor u?

U hebt dik geïnvesteerd in een goed ventilatiesysteem voor vele Euro’s en nu voldoet het niet meer omdat het Covid-19 virus huishoud in de wereld. U denkt dan, als we dat van tevoren hadden geweten hadden we het anders gedaan…. Herkent u deze gedachte? Het is namelijk heel herkenbaar als we praten met schoolbesturen, adviseurs en stichtingen die met scholen te maken hebben. Er zijn ook heel veel keuzes te maken bij het selecteren van een goed ventilatiesysteem, maar geen nood, er is een oplossing voor, het school air2r systeem.

Upgrade uw systeem met het school air2r systeem

School AIR2R systeem - CLEARMOTION - DU
AIR2R – CLEARMOTION – DU

Ongeacht hoe uw systeem is ontwerpen, kunnen wij kunnen u iets bieden wat een goede oplossing is om de huidige uitdagingen aan te kunnen met een after market upgrade.
We plaatsen een filterunit in het toevoerkanaal van uw ventilatiesyste(e)m(en). Voor deze toepassing zijn units verkrijgbaar tot 16.000 m3/h, wat voor een behoorlijk grote luchtbehandelingskast dienst kan doen voor zo’n 16 klaslokalen. De unit werkt totaal solitair en er zijn geen aanpassingen nodig vanuit de bestaande luchtbehandelingsregeling. Alleen spanning erop en de unit doet zijn werk.

AIR2R - CLEARMOTION - RUIMTE UNIT
AIR2R – CLEARMOTION – RUIMTE UNIT

Of als u geen toevoerkanalen hebt kunnen er filterunits de lokalen geplaatst worden die in de ruimte de lucht filtert en zuivert. Deze toestellen zijn stekkerklaar en geschikt voor ruimtes van zo’n 200 m2 of 450 m3 inhoud.

De toestellen werken volgens ons CLEARMOTION systeem wat inhoud dat de lucht naast het filteren van deeltjes ook nog een 3 behandelingen krijgt waardoor virussen (ook het Covid-19), bacteriën, verontreinigingen en geuren uit de lucht worden genomen conform volledig veilige en getoetste methodes. Daarnaast heeft de binnenlucht dan ook nog een reinigende en ontsmettende werking op oppervlakken in de ruimte zoals stoelen, banken, tafels, kasten, muren, deuren, enz.

Kopen, huren of huurkoop

Als u de units liever huurt of als u niet direct de cash flow hebt om ze aan te schaffen kunnen we altijd praten over bepaalde regelingen.

Ook voor nieuwe installaties kunnen we u helpen aangezien we ook oplossingen hebben die ingebouwd zijn in luchtbehandelingstoestellen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op of vul het aanvraagformulier in, dan nemen wij contact met u op. Of als u sneller iets wilt weten, stuur een WhatsApp.