Air2R zorgt voor uw binnenklimaat

Wat is een goed binnenklimaat?

Het binnenklimaat zorgt voor het welbehagen van mens en dier in een ruimte. Dit is een combinatie van verschillende factoren. De belangrijkste zijn temperatuur, kwaliteit van de binnenlucht, het geluidsniveau en de luchtstromen in de ruimte. Air2R zorgt voor uw binnenklimaat in alle disciplines.

Hoe bereik je een goed binnenklimaat?


Een goed klimaatsysteem bestaat uit het toevoeren van de juiste temperatuur d.m.v. koelen en/of verwarmen. Bijvoorbeeld met behulp van een warmtepomp en een ventilatiesysteem dat naast een comfortabele toevoer van verse lucht ook zorgt voor het afvoeren van vervuilde lucht uit toiletten, natte ruimtes en ruimtes waar luchtvervuiling optreed. 

De luchttoevoer wordt dusdanig uitgevoerd zodat er geen tocht wordt ervaren in de ruimte en daarentegen met een dusdanig geluidsniveau dat als niet storend wordt bestempeld. Dit wordt bereikt omdat we rekening houden met de geldende wetten van de luchttechniek en akoestiek.

Omdat we alle disciplines in huis hebben om het perfecte systeem te ontwerpen, installeren en te onderhouden, bieden we u het beste comfort met de gunstigste bedrijfskosten voor de werking en het onderhoud.

Onze services naar een goed binnenklimaat

Ontwerpen, leveren, installeren, service en onderhoud. Het volledige pakket wat u nodig hebt om in het beste binnenklimaat te wonen, leven en te werken.

Ontwerpen van een goed binnenklimaat

Een goed klimaatsysteem ontwerpen vraagt om kennis, ervaring en expertise op het gebied van regelgeving, ventilatietechniek, koelingstechniek, aerodynamica en esthetica. Het is voor ons de uitdaging om het beste systeem te ontwerpen voor elk budget. Van eenvoudige maar afdoende systemen tot complexere systemen met alle disciplines geïntegreerd in het systeem, in een luchtbehandelingskast of als losse onderdelen.

Levering

Buiten het ontwerpen van de systemen leveren we ook losse componenten voor HVAC systemen. We bieden producten van de beste fabrikanten voor de beste prijs, uit voorraad of met de best mogelijke levertijd. 

Installatie

Een goed ontwerp juist geïnstalleerd, zorgt voor een goede werking. Secuur werken, met de juiste maatvoering en zorg voor de omgeving door ervaren monteurs is een garantie dat uw systeem optimaal zal werken. 

Service en onderhoud

Om een klimaatsysteem gezond te houden is service en onderhoud een must. Het in conditie houden van alle componenten, zoals filters en de airsocks en controleren op vervuiling van luchttoevoer en afzuigkanalen. We kunnen voor elke situatie een oplossing bieden van vaste onderhoudscontracten, vaste filterleveringen tot losse afspraken. 

air2r - binnenklimaat - leveringsprogramma

Ontwerp en offerte


Het beste ontwerp voor uw toepassing en budget.

Installatie


De installatie gebeurt met zorg door professionele installateurs.

Service en onderhoud


De servicedienst zorgt voor een blijvend goed functionerend systeem inclusief onderhoudscontract.

Wasservice


Voor textiele luchtkanalen/airsocks bieden we u service op afspraak of  een periodieke wasservice aan. Informeer naar de mogelijkheden.