HPERV - WTW UNIT WARMTEPOMP VOORBLAD - AIR2YOU - AIR2R
HPERV - WTW UNIT WARMTEPOMP VOORBLAD - AIR2YOU - AIR2R

WTW toestel met interne warmtepomp zonder buitendeel 300 m3/h

  • Binnenkort leverbaar bij Air2R

De HPERV, een wtw toestel met interne warmtepomp, zorgt voor een constante toevoer van frisse lucht in de binnenruimtes waarin we meer dan 70% van onze tijd doorbrengen, is van cruciaal belang voor onze gezondheid. De WTW unit met warmtepomp (HPERV) is een innovatief product dat verse luchtzuivering, verwarming/koeling, warmteterugwinning en ontvochtiging in één machine combineert. Het voorziet u van een comfortabele en gezonde binnenlucht en zal tegelijkertijd energie en geld besparen. Het biedt de ideale oplossing voor luchtdichte gebouwen waarin de ramen vaak gesloten blijven vanwege geluid, stofdeeltjes en energieverlies.


Met een warmtewisselaar en een warmtepompsysteem binnenin levert de HPERV schone en frisse lucht in een dubbel energieterugwinningssysteem. Zo kan frisse lucht van 35˚C in de zomer bijvoorbeeld worden gekoeld tot 21˚C en kan frisse lucht van 5˚C in de winter worden verwarmd tot 36˚C. Het kan functioneren als airconditioning in de herfst/lente of ‘s nachts, als het buiten 10-28˚C is. Bovendien kan het de overtollige vochtigheid verwijderen, schimmelvorming in meubels voorkomen en de binnenlucht op een comfortabele temperatuur en vochtigheid houden.

ZUIVERING

Verse buitenlucht stroomt door het primaire filter en het F8-filter aan de OA-zijde om stof/PM2,5/andere verontreinigende stoffen tegen te houden.

VENTILATIE EN WARMTETERUGWINNING

Breng frisse buitenlucht in de ruimtes en zuig de vervuilde en muffe lucht naar buiten; Het wint de warmte in de winter en de koeling in de zomer terug.

VOORVERWARMEN/VOORKOELEN

Na de warmteterugwinning in de eerste fase stroomt de lucht door de condensor voor verdere verwarming/koeling.


ONTVOCHTIGING

De twee luchtstromen lopen door de warmtewisselaar en condensor en kunnen de vochtigheid van verse lucht verminderen.

Werkingsprincipe

HPERV - ZOMER WERKING - AIR2YOU
ZOMER WERKING
HPERV - WINTER WERKING - AIR2YOU
WINTER WERKING

Kenmerken

  • Dubbele energieterugwinning, COP hoger dan 6.
  • Voorconditionering van frisse lucht, bespaar aanzienlijk op uw elektriciteitsrekening op het verwarmingssysteem en het AC-systeem.
  • Werkt als onafhankelijke airconditioner in geschikte seizoenen en plaatsen.
  • Laag geluidsniveau van 37/42 dB(A).
  • Uitgerust met EC-ventilatoren en DC-invertercompressor om het energieverbruik te minimaliseren.
  • Brede werkomstandigheden van -15˚C ~ 50˚C.
  • Monitoring van de luchtkwaliteit binnenshuis, zoals CO2, vochtigheid, TVOC en PM2.5.

Ontwerp

HPERV - WTW UNIT met interne  WARMTEPOMP AIR2R OPEN

EC ventilatoren

Om energie te besparen en te voldoen aan de ERP2018-standaard, is hij gebouwd met voorwaartse EC-motoren met 0-10 spanningsregeling. Het heeft 10 snelheden en wordt gekenmerkt door kleine trillingen, laag geluidsniveau, energiebesparing en een langere levensduur.

Bypass

In de zomer draagt de 100% bypass bij aan een verbeterd comfort en wordt deze automatisch geregeld op basis van de gemeten buitentemperaturen.

Hoog rendement enthalpie tegenstroom wisselaar

De tegenstroom-enthalpie-warmtewisselaar kan warmte en vocht overbrengen tussen de buitenlucht- en binnenlucht zonder deze te mengen.
Het kan tot 80% van de energie uit de afgevoerde lucht terugwinnen, waardoor de verwarmings- of koelbelasting van de compressor wordt verminderd. Het is wasbaar en gemakkelijk te onderhouden. Het heeft een levensduur van maximaal 15 jaar.

Meerdere filters

De standaardfilters zijn filters van G4- en F8-kwaliteit. Het primaire filter kan stof, pollen en andere verontreinigende stoffen uit de binnenkomende frisse lucht verwijderen. Ze beschermen de warmtewisselaar ook tegen verstopping of corrosie. En het F8-filter kan de lucht verder zuiveren. De PM2.5-deeltjesfiltratie-efficiëntie bedraagt meer dan 95%. Voor een hogere filtratie-efficiëntie is een optioneel luchtdesinfectiefilter verkrijgbaar.

DC Inverter Compessor

Het is afkomstig van het bekende merk GMCC. Het comprimeert en expandeert koelmiddel om warmte over te dragen tussen de buitenlucht- en binnenlucht. Het is een DC-omvormer die de snelheid en het vermogen kan aanpassen aan de belastingvraag, waardoor energiebesparende prestaties en een laag geluidsniveau worden gegarandeerd. Hij kan ook werken in een breed temperatuurbereik van -15˚C tot 50˚C. Standaard werkt de HPERV R32 koelmiddel, maar kan ook besteld worden met R410a koelmiddel (niet op voorraad).

Geavanceerd LCD Bedieningspaneel

HPERV - WTW UNIT WARMTEPOMP AIR2R BEDIENINGSPANEEL
HPERV - Bediening en functies paneel - AIR2YOU
HPERV - WIFI FUNCTIES - AIR2YOU

Wilt u meer informatie?

Dat kan natuurlijk. Neem contact met ons op voor meer informatie, download de folder of kijk in de winkel.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d