AIR2R - HDI METALEN LUCHTVERDEELKANALEN - RVS
AIR2R - HDI METALEN LUCHTVERDEELKANALEN - RVS

DHI geperforeerde metalen luchtverdeelkanalen

Esthetiek geïntegreerd in balans met de omgeving
AIR2R - HDI METALEN LUCHTVERDEELKANALEN - BLAUW

DHI geperforeerde metalen luchtverdeelkanalen

De DHI metalen luchtverdeelkanalen zijn het antwoord op speciale esthetische eisen voor hoogstaande afwerkingen en installaties die een materiaal vragen voor efficiënte prestaties met een lange levensduur. Een grote verscheidenheid aan materialen en afwerkingen zorgt ervoor dat het geschikt is voor alle soorten toepassingen.

DHI geperforeerde metalen luchtverdeelkanalen

De hoge inductie geperforeerde metalen luchtverdeelkanalen met hun inductieve diffusie, vertegenwoordigen een innovatief systeem voor luchtverdeling in kleine of grote ruimtes voor alle soorten toepassingen, zoals ventilatie, verwarming, airconditioning en koeling. De inductieve diffusie, voortgebracht door een gekalibreerde perforatie gerealiseerd met behulp van lasertechnologie, maakt een probleemloze toevoer van een groot volume mogelijk, vermijdt het fenomeen van luchtstratificatie (luchtlaag tussen koud en warm) en zorgt voor een hoog comfortniveau voor de mensen in de ruimtes (voor industrieel of privégebruik). De verschillende vormconfiguraties van de DHI geperforeerde metalen luchttoevoerkanalen (rond, halfrond, kwartrond en ovaal) en de verschillende soorten materialen (gegalvaniseerd staal, voorgelakt staal, geverfd staal, roestvrij staal, aluminium en koper) maken het bij de AIR2R-producten mogelijk uiterst flexibel en efficiënt te zijn en daarmee aan elke systeemeis te kunnen voldoen.

Beschikbare afwerkingen geperforeerde metalen luchtverdeelkanalen

Verzinkt

DHI - aluminium

Aluminium

DHI - RVS

Roestvrijstaal AISI 430/304/316

DHI - Pantone

Gelakt staal in alle RAL-kleuren

Beschikbare kleuren voor voorgelakt staal

DHI - ral-9010-1

RAL 9010

DHI - ral-5010

RAL 5010

DHI - RAL9006

RAL 9006

DHI - RAL9005

RAL 9005

DHI - RAL9002

RAL 9002

DHI - 7024

RAL 7016/7024

Beschikbare vormen DHI geperforeerde luchtverdeelkanalen

DHI - ROND

Rond

DHI - HALFROND

Halfrond

DHI - KWARTROND

Kwartrond

DHI - OVAAL

Ovaal

Esthetiek

De talrijke beschikbare afwerkingen en de mogelijkheid om de luchtverdeelkanalen in elke kleur van de RAL-waaier te lakken, maken deze producten esthetisch aantrekkelijk, maar transformeren ze vooral in meubelelementen die volledig geïntegreerd zijn in de omgeving waar ze worden geïnstalleerd.

Geen condensatieprobleem

De micro metrische regeling van de snelheid van de uitgaande luchtstroom uit de gaten, volgens het principe van hoge inductie, over het gehele oppervlak van het kanaal, voorkomt stagnatie van vocht en de daaruit voortvloeiende vorming van condens.

Maatwerk voor uw project

Voor uw project maken we graag een berekening voor een goed ontwerp en de beste esthetische eigenschappen. Neem contact met ons op voor meer informatie, een advies op maat of een offerte.DHI - metalen luchtverdeelkanalen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: