Revolutionair is deze nieuwe e-VAV voedingsloze luchtvolumeregeling wel te noemen. Nog niet eerder is er een luchtvolumeregeling ontwikkeld die zelf de energie opwekt met een kleine geïntegreerde windmolen om te kunnen functioneren. Deze krachtpatser zorgt voor de bewaking van de kwaliteit van het binnenklimaat zonder dat hij extra voeding nodig heeft in de vorm van een batterij of aansluiting op het stroomnet. Verder communiceert hij met het z.g. LoRaWAN protocol met de eigen onderdelen en met gebouwbeheersystemen.

E-VAV werking

De e-VAV voedingsloze luchtvolumeregelklep werkt autonoom of kan d.m.v. het LoRaWAN protocol communiceren met gebouwbeheersystemen. De e-VAV is uitermate geschikt voor toepassing in scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, kantoren, wachtruimtes, enz. D.m.v. toepassing van verschillende sensoren, Co2 of beweging, zorgt de e-VAV ervoor dat er voldoende verse lucht de ruimte in wordt gebracht op de meest economische wijze. De e-VAV wekt zelf de energie op om zijn werk te kunnen doen en er zijn geen extra stroomkabels nodig naar de e-VAV luchtvolumeregelklep.

Uw project ook met een E-VAV systeem uitvoeren?

Er zijn meerdere manieren in een project denkbaar om een oplossing te kunnen bieden voor het regelen van luchtvolumes in ruimtes. Naast deze e-VAV hebben we een breed assortiment aan luchtvolumeregelaars beschikbaar. Variabel luchtvolume (VAV) of Constant luchtvolume (CAV) systemen met toebehoren en sensoren allen verkrijgbaar bij Air2R.

Laat ons meedenken.

Als u een actueel project hebt dan denken we graag mee in oplossingen. Neem contact met ons op voor de beste oplossing in uw project.


Contact opnemen
Meer informatie
Brochure
Technische informatie

Dit delen:

Vind ik leuk:

Like Laden...
%d bloggers liken dit: