Air2R Banner Thermover -BALANSVENTILATIE wtw met warmtepomp en mengsectie
Air2R Banner Thermover -BALANSVENTILATIE wtw met warmtepomp en mengsectie

Thermover compact wtw met warmtepomp en mengsectie

De Thermover wtw met warmtepomp en mengsectie is top of the bill als het gaat om een totale thermodynamische oplossing in één toestel. Plug & Play. Alle onderdelen zijn elektrisch aangesloten, koeleenheid is afgevuld en het toestel is klaar voor de start.

De meest zuinige ventilatoren, de meeste efficiënte warmtewiel warmtewisselaar, een proportionele scrolcompressor, een intelligent werkende mengsectie en een regeling die regelt op basis van luchtkwaliteit (Co2) en temperatuur. Daarmee wordt het meest efficiënt omgegaan met de energie, de warmte- en koudebronnen en kan er ook nog optioneel een warmwatersysteem aangesloten worden om de overtollige energie van de warmtepomp op te slaan.

De Thermover toestellen zijn er in 4 groottes tot 5000 m3/h en in 4 uitvoeringen en de prijs voor deze all-in toestellen zal u verrassen.


Wilt u meer informatie over deze top of the bill Thermover thermodynamische toestellen?


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: