Air2R - Algemene - Banner
Air2R - Algemene - Banner

Air2R – Ventilatie, airconditioning, luchtverdeelslangen en airsocks

Air2R zorgt voor uw binnenklimaat – Meer dan 35 jaar ervaring – ventilatie, airconditioning, luchtverdeelslangen en airsocks

Welkom op de website van Air2R. Als u op zoek bent naar producten, oplossingen of diensten op het gebied van ventilatie, airconditioning, en luchtverdeelslangen en airsocks dan bent u aan het juiste adres.

U kunt op deze site veel informatie vinden op het gebied van luchtbehandeling, koeling en onderhoud van installaties waarin Air2R u graag bij staat in het maken van de juiste keuzes en het selecteren van de beste selectie van producten voor uw project.

Air2R – Ventilatie, airconditioning, luchtverdeelslangen en airsocks voor de eindgebruiker, installateur en adviseur.

Air2R verzorgt adviezen, leveringen en diensten aan vele verschillende bedrijven die op zoek zijn naar ondersteuning op diverse gebieden. Of het gaat om u als eindgebruiker, installateur of adviseur. Air2R kan u op vele manieren bedienen.

Voor de eindgebruiker en particulier

Het adviseren, leveren, installeren van nieuwe installatie(s). We kunnen voor uw toepassing de beste oplossing bieden die binnen uw budget denkbaar is. Rekening houdend met de eisen die gelden voor uw applicatie en toepassing.

Ook kunt u bij ons terecht voor technische reiniging, gebouw reiniging en het onderhouden en wassen van luchtverdeelslangen en airsocks.

Enkele markten:

 • Kantoren
 • Retail
 • Scholen, buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven
 • Maakindustrie
 • Horeca
 • Voedingsindustrie
 • Dokterspraktijken, tandartspraktijken
 • Openbare ruimtes en gebouwen
 • Sportfaciliteiten
 • Wijkgebouwen
 • Religieuze gebouwen

Voor de Installateur

Het adviseren en leveren van nieuwe apparatuur of toebehoren. We hebben een brede serie aan alles op het gebied van luchtbehandeling, koeling. Ook kunnen we ondersteuning bieden in het leveren van mankracht voor bepaalde projecten en werkzaamheden.

Ook kunt u bij ons terecht voor technische reiniging, gebouw reiniging en het onderhouden en wassen van luchtverdeelslangen en airsocks.

Voor de adviseur

Het ondersteunen van uw projecten op het gebied van HVAC. U kunt gebruik maken van onze ervaring en de contacten die we in de verschillende disciplines hebben met vooraanstaande leveranciers van luchttechnische, koel- en vriesproducten en luchtverdeelslangen en airsocks.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *