Air2R-binnenklimaat-school-banner
Air2R-binnenklimaat-school-banner

U maakt uw ventilatiesysteem gezond met het School air2r systeem

Wanneer is het School Air2R systeem iets voor u?

U hebt dik geïnvesteerd in een goed ventilatiesysteem voor vele Euro’s en nu voldoet het niet meer omdat het Covid-19 virus huishoud in de wereld. U denkt dan, als we dat van tevoren hadden geweten hadden we het anders gedaan…. Herkent u deze gedachte? Het is namelijk heel herkenbaar als we praten met schoolbesturen, adviseurs en stichtingen die met scholen te maken hebben. Er zijn ook heel veel keuzes te maken bij het selecteren van een goed ventilatiesysteem, maar geen nood, er is een oplossing voor, het school air2r systeem.

Upgrade uw systeem met het school air2r systeem

School AIR2R systeem - CLEARMOTION - DU
AIR2R CLEARMOTION DU

Ongeacht hoe uw systeem is ontwerpen, kunnen wij kunnen u iets bieden wat een goede oplossing is om de huidige uitdagingen aan te kunnen met een after market upgrade.
We plaatsen een filterunit in het toevoerkanaal van uw ventilatiesyste(e)m(en). Voor deze toepassing zijn units verkrijgbaar tot 16.000 m3/h, wat voor een behoorlijk grote luchtbehandelingskast dienst kan doen voor zo’n 16 klaslokalen. De unit werkt totaal solitair en er zijn geen aanpassingen nodig vanuit de bestaande luchtbehandelingsregeling. Alleen spanning erop en de unit doet zijn werk.

AIR2R - CLEARMOTION - RUIMTE UNIT
AIR2R CLEARMOTION RUIMTE UNIT

Of als u geen toevoerkanalen hebt kunnen er filterunits de lokalen geplaatst worden die in de ruimte de lucht filtert en zuivert. Deze toestellen zijn stekkerklaar en geschikt voor ruimtes van zo’n 200 m2 of 450 m3 inhoud.

De toestellen werken volgens ons CLEARMOTION systeem wat inhoud dat de lucht naast het filteren van deeltjes ook nog een 3 behandelingen krijgt waardoor virussen (ook het Covid-19), bacteriën, verontreinigingen en geuren uit de lucht worden genomen conform volledig veilige en getoetste methodes. Daarnaast heeft de binnenlucht dan ook nog een reinigende en ontsmettende werking op oppervlakken in de ruimte zoals stoelen, banken, tafels, kasten, muren, deuren, enz.

Kopen, huren of huurkoop

Als u de units liever huurt of als u niet direct de cash flow hebt om ze aan te schaffen kunnen we altijd praten over bepaalde regelingen.

Ook voor nieuwe installaties kunnen we u helpen aangezien we ook oplossingen hebben die ingebouwd zijn in luchtbehandelingstoestellen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op of vul het aanvraagformulier in, dan nemen wij contact met u op. Of als u sneller iets wilt weten, stuur een WhatsApp.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *